Team

Kontakt os og hør hvordan du får del i World Wide Invest Akk. på tlf. 3315 6015

Du er også velkommen til at besøge os på Strøget.

 

 

Henrik Tiedemann

Henrik Tiedemann

Grundlægger

Har i mange år drevet egen virksomhed med fokus på investering, finansiel rådgivning og økonomisk styring, der bygger på en karriere i - og i samarbejde med - banker og børsvirksomheder i og uden for Danmark. Grundlægger af Investeringsforeningen Independent Invest og World Wide Invest og investor i begge foreninger.

Christian Tiedemann

Christian Tiedemann

Direktør - portefølje manager

Overvåger porteføljerne, forestår analyse og udvælgelse af virksomheder. Har mangeårig erfaring i vores regnskabsanalyse, er eksamineret eksportør fra Den Danske Eksportskole, og har med flerårige ophold i udlandet udbygge sin viden bl.a. ved deltagelse i internationale inverstingsseminarer og managementprogrammer på IMD, Lausanne. Er investor i Independent Invest og World Wide Invest.

Peter Smed Andersen

Peter Smed Andersen

Analysechef

Analyse, herunder oplæg til nye investeringer og overvågning af aktuelle investeringer for forening og formuekunder. Har over 10 års erfaring med regnskabs- og virksomhedsanalyse samt investering. Er investor i Independent Invest og World Wide Invest.

Klaus Serup

Klaus Serup

Økonomichef

Ansvarlig for regnskab, administration, compliance samt rapportering til offentlige myndigheder, er uddannet revisor, HD i Regnskab og Økonomistyring. Har mange års erfaring indenfor finansiel regnskabsaflæggelse. Er investor i Independent Invest og World Wide Invest.

Jørgen Ottosen

Jørgen Ottosen

Senior formuerådgiver

Seniorformuerådgiver, med fokus på både nuværende og nye Independent investorer i Syd- og Vestjylland. Jørgen har mangeårig cheferfaring fra bankverdenen senest som filialdirektør med solide kompetencer i individuel rådgivning. Er investor i Independent Invest og World Wide Invest.

Kim Harder Fog

Kim Harder Fog

Studerende

Læser Digitale Medieteknologier på DTU.

 

 

Ring og tal med os om dine muligheder.

Tlf: 33 15 60 15