Om World Wide Invest

World Wide Invest Akk. er en uafhængig forening, der blev stiftet den 12. november 2009 og børsnoteret på Nasdaq OMX den 16. februar 2010. Der investeres som navnet siger globalt og i mere end 80 virksomheder udvalgt efter værdierne Value & Vækst, samt i 40 virksomhedsobligationer.

Foreningen investerer i Investeringsforeningen Independent Invests tre afdelinger Independent Global, Independent Generations og Independent Bond. World Wide Invest Akk. er uafhængig og ikke knyttet til et pengeinstitut.

Tillid, tilsyn og børsnotering

Valg af investering i World Wide Invest Akk. giver tryghed, da vi har Finanstilsynets godkendelse og er under løbende tilsyn. Noteringen på fondsbørsen Nasdaq OMX Copenhagen giver desuden alle investorer mulighed for dagligt at følge kursudviklingen og omsætte sine investeringer.

En del af Tiedemann Independent A/S

Vi er det uafhængige investeringsforvaltningsselskab Tiedemann Independent, der siden 2006 er ét ud af kun 14 selskaber i Danmark, som har Finanstilsynets tilladelse til at drive investeringsforvaltningsvirksomhed med kapitalforvaltning og investeringsrådgivning. Selskabet er endvidere tilsluttet Garantifonden for Indskydere og Investorer.

Vi arbejder for selskaber, fonde, foreninger og privatpersoner, og investerer med egen kapital sammen med vores investorer. Målet er at skabe gode investeringsresultater ud fra en enkel og solid investeringsstrategi, der ikke alene bygger på en professionel udvælgelse, men også på sund fornuft.

Ring og tal med os om dine muligheder.

Tlf: 33 15 60 15